Twitter

Leadership

Gondolatok a vezetésről, a leadershipről, a változások vezetéséről. A Common Purpose tudást, kapcsolatokat és inspirációt nyújt vezetőknek ahhoz, hogy valódi változásokat tudjanak véghezvinni szűkebb és tágabb környezetükben

Friss topikok

A buborék, amelyben élek

2012.05.15. 14:21 | Jäger Diána | Szólj hozzá!

 

Azt gondolom, hogy burokban élünk. Én mindenképpen. Hasonló emberekkel találkozom nap mint nap. Én elsősorban olyanokkal, akik budapestiek, akik for-profit közegben mozognak, és a közép, közép-felső osztályhoz tartoznak. Mivel közgazdász vagyok, így ismerőseim, barátaim nagy részét is ez a szakmai kör teszi ki. Kevés orvost, építészt, vagy például történelem tanárt ismerek. Olyanokat pedig még kevésbé, aki buszsofőrként, állatkerti gondozóként, vagy pénztárosként dolgoznak. Ugyan elég nyitottnak vallom magam, mégis érzem, tudom, hogy a világ és Magyarország csak egy kis szeletét látom. Mennem kell nekem is. Ki az irodámból. Beszélgetnem olyanokkal, akikkel nem szoktam. Új látásmódot, személéletet kapnom. Olyan véleményeket hallanom, és meghallgatnom, amelyek akár gyökeresen eltérnek az enyémtől. Azért hogy jobban értsem, hogy mi és miért történik itt Magyarországon. Azért, hogy nagyobb eséllyel tudjak változtatni. És természetesen magam is változni.

Zsikla Gábor
Flow Csoport
ügyvezető partner

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leadership.blog.hu/api/trackback/id/tr244514391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása